Compania MABRIOND AUTO este specializata in vanzari de motoare electrice fiind distribuitoare autorizata pentru mai multi producatori de motoare electrice atat din Uniunea Europeana cat si din Asia . 

    MABRIOND AUTO va poate pune la dispozitie orice tip de motor electric indiferent de destinatia acestuia.

Astfel la acest moment va putem pune la dispozitie motoare electrice de orice putere sau forma constructiva alimentate la :

In acest moment avem posibilitatea sa va livram la preturi fara concurenta: 

MOTOARE ELECTRICE DE UZ GENERAL in constructie de :

in orice varianta  constructiva ( B3, B5, B 35 , B 14 , V1 , etc.). 

    Avem posibilitatea de a va livra motoare electrice in constructie antiexploziva , constructia fiind certificata PTB – ATEX  conform standardelor EexdII2G sau altele . Constructia acestora este foarte flexibila , cutia de borne si talpile putand fi usor relocate pentru a corespunde cerintelor utilizatorului.   

    Toate motoarele electrice sunt construite conform sistemelor de calitate certificate ISO 9000 : 2000 si respecta toate cerintele suplimentare cerute de diversele tipuri constructive . 

    MABRIOND AUTO va poate pune la dispozitie: orice fel de motor electric in constructie marina , cu certificare navala care pot fi folosite pe si in nave atat fluviale cat si maritime . Motoarele electrice navale  sunt certificate DNV , GL , Lloyd’s , etc.  

    Asteptam sa procesam cererile Dumneavoastra in scopul de a va putea livra motoarele electrice care sa respecte cel mai bun raport calitate - pret pentru a satisface cel mai bine cerintele cerute de conditiile de instalare . 

    Garantia motoarelor electrice acopera si chiar depaseste cerintele Uniunii Europene . Mabriond Auto are posibilitatea acordarii unui termen de garantie flexibil corespunzator cerintelor clientului final . 

Retineti . . . . MABRIOND AUTO este SOLUTIA TOTALA.